ŠTYRIA NA KANAPE - Náhradný termín !!!

ŠTYRIA NA KANAPE - Náhradný termín !!!

zaručene neverná komédia

NÁHRADNÝ TERMÍN !!!

Dom kultúry mesta Handlová pozýva do divadla

na bláznivú komédiu

Marc Camoletti

ŠTYRIA NA KANAPE

zaručene neverná komédia

v utorok, 15. decembra 2015

o 19.00 v DK Handlová

vstupné v predpredaji: 14,- EUR

Účinkujú:

Petra POLNIŠOVÁ

Henrieta MIČKOVICOVÁ

Emil HORVÁTH

Richard STANKE

Ľuboš KOSTELNÝ / Michal KUBOVČÍK

Najhranejší francúzsky autor na svete Marc Camoletti je späť! Na nedávny megaúspech inscenácie ""Kto zhasol svetlo" , nadväzuje nemenej vtipná a bláznivá komédia o peripetiách rozpadu manželstva. On advokát, ona lekárka - zdanlivo poľahky sa mienia vzdať svojho celoživotného partnera. Nie však svojej polovice domu. A čo ešte keď sa v obývačke objavia aj milenci oboch. Francúzi to majú za takýchto okolností ľahšie než Slováci: aj tentoraz im situáciu pomáha rozuzliť majordómus a sluha v jednej osobe - charizmatický, jasnozrivý a prostoreký Viktor. Už dávno ste sa toľko nenasmiali, ako zaručene na tejto fraške, kde plieskajú facky aj dvere, padajú obvinenia aj zábrany a víťazí všeobjímajúci humor. Nenechajte si ujsť skvelé výkony Vašich obľúbených hercov.

Vstupenky rezervované cez internej si prosím vyzdvihnite najneskôr v piatok, 11. decembra 2015 v pokladni DK Handlová. Ďakujem za pochopenie.

Zakúpené vstupenky samozrejme zostávajú v platnosti. Tí, ktorým by nevyhovoval nový termín si môžu peniaze vyzdvihnúť v pokladni DK Handlová denne od 12.00 do 18.00.

Dĺžka podujatia: 120 minút
Rok výroby: 2015
Dátum lokálnej premiéry: 15. december 2015
Dátum svetovej premiéry: 15. december 2015

Galéria

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.