Cigánski Diabli

Cigánski Diabli

Slovensko krstí CD Kone

CIGÁNSKI DIABLI

koncert spojený s krstom CD Kone.

DK Handlová

streda, 15. september 2021 o 18.00

vstupné: 13 €

Keďže sme oranžoví, môžeme naplniť polovicu kapacity kinosály, čiže to znamená 205 ľudí môže prísť na koncert. Ešte stále máme voľné vstupenky. Pri príchode stačí rúško + do zoznamu zapíšte svoje meno a kontakt.

Cigánski Diabli prinášajú originálne nové virtuózne skladby, fúzie a jedinečné aranžmány, v ktorých sa snúbia nezvyčajné hudobné kombinácie s nesmiernou dávkou temperamentu.

Hudobný svet obohacujú nielen vlastnými hudobnými projektmi, ale i projektmi ktoré vytvorili pre symfonické a komorné orchestre a taktiež pre množstvo iných skvelých umelcov, s ktorými spolupracujú.

Celou myšlienkou koncertu spojeného s krstom nového CD Kone je, že nie len veľké svetové metropoly v ktorých prednedávnom vystupovali ako New York, New Jersey, Boston, Helsinki, Viedeň, Šanghaj, Geneva..., si zaslúžia byť súčasťou prezentácie nového CD. Zaslúžia si to aj mestá, mestečká a obce na Slovensku.

Vstupenky rezervované cez web si vyzdvihnite v pokladni DK Handlová, najneskôr v pondelok, 13. septembra 2021. Po tomto termíne budú nevyzdvihnuté vstupenky automaticky vrátené do predaja.

Dĺžka podujatia: 70 minút
Rok výroby: 2021
Dátum lokálnej premiéry: 15. september 2021
Dátum svetovej premiéry: 15. september 2021

Galéria

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.