Radošinské naivné divadlo - Madona s dieťaťom

Radošinské naivné divadlo - Madona s dieťaťom

DK Handlová pozýva do divadla

Madona s dieťaťom

Radošinské naivné divadlo

DK Handlová

sobota, 20. máj 2023 o 18.00

vstupné: 22 €

Horká komédia z domu vedľa diaľnice.

Rodina z novej Štepkovej trpkej komédie je ako každá druhá. Kamil Hrdlička má manželku, dve dospelé dcéry a v neďalekej letnej kuchyni otca s jeho veselými spomienkami. Počas rodinnej oslavy sa stane čosi nezvyčajné. Dcéry pána Hrdličku sa pred rodičmi nečakane zrieknu rodinného dedičstva. Obe znenazdania zatúžia zdediť iba jedno – obraz, ktorý u Hrdličkovcov už roky visí na stene. Žiadna neplánuje ustúpiť a pred divákom sa tak s typicky radošinskou poetikou a humorom odhaľujú ľudské vzťahy, pestré rodinné pomery a hľadajú aké-také riešenia vzniknutej patovej situácie.

Nekonvenčné, pôsobivé, no najmä smutno-smiešne zobrazenie našej súčasnosti, samozrejme, ako sme u radošincov zvyknutí, za zvukov melodických piesní.

(140 minút s prestávkou)

réžia: Kamil Žiška

hudba: Juraj Haško

účinkujú: Stanislav Štepka, Maruška Nedomová, Viktória Spišáková alebo Bronislava Kováčiková, Martina Slobodová alebo Jana Labajová, Mojmír Caban, Jozef Adamčík alebo René Štúr, Peter Ondrejička alebo Michal Spielmann & Ladislav Hubáček

Vstupenky rezervované cez internet si vyzdvihnite v pokladni DK Handlová najneskôr v pondelok, 15.5. 2023. Po tomto termíne budú automaticky uvoľnené do predaja.

Dátum lokálnej premiéry: 20. máj 2023

Galéria

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.